İçeriğe geç

Ağaçören Kaymakamı Kimdir

Aksaray AĞAÇÖREN Kaymakamı kimdir?

Kaymakamımız Sayın Ahmet KARATEPE, Şehit Uzman Çavuş. Şehitliğinin yıldönümünde Tunahan ERBAŞI’yı Ağaçören ilçesindeki kabri başında dualarla andı. Şehidimizin Peygamber Efendimize komşu olmasını diledi.

Kaymakam Ahmet Yeşilyurt kimdir?

Kimdir? 1995 yılında Aksaray’da doğdu. 2017 yılında Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden ve ikinci üniversite olarak Anadolu Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümü’nden mezun oldu. 2020 yılında Eskişehir Valiliği’ne kaymakam adayı olarak katıldı.

Aksaray Kaymakamı kimdir?

Kaymakamımız Sayın Abdullah MELİKOĞLU 06.05 İçişleri Bakanlığı’nın 30.04.2024 tarih ve 74593 sayılı onayı ile.

Yasin Ardıç Kaymakam kimdir?

Kaymakamımız Sayın Yasin ARDIÇ, 1994 yılında Adıyaman’ın Kahta ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Adıyaman’da, lise öğrenimini ise Tekirdağ’da tamamladı. 2011 yılında İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’ne girdi.

Şeyma Polat Balak kimdir?

Kaymakam Şeyma POLAT BALAK, aynı yıl Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kamu Politikası ve Yönetimi bölümünde yüksek lisansını tamamladı. 2019 yılında kaymakam adayı olarak Bolu Valiliği’nde mülki idare amiri olarak göreve başladı.

Osman Acar nereye atandı?

31921 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan 2022/392 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile ilçemizin Hassa Kaymakamlığına atanan Kaymakamımız Sayın Osman ACAR, tarihinde ilçemizde görevine başlamıştır.

Yeşilyurt Kaymakamı kimdir?

24.08.

Malatya Valisi kimdir 2024?

18.09.

Önder Çengel Kaymakam nereli?

Önder ÇENGEL kimdir? 11.08.

Aksaray Gülağaç Kaymakamı kimdir?

📍Gülağaç Kaymakamımız Sayın Şeyma POLAT BALAK başkanlığında, Gülağaç Belediye Başkanımız, Aksaray İl Kurum Müdürlerimiz, Gülağaç İlçe Kurum Müdürlerimiz ile köy ve mahalle muhtarlarımızın katılımıyla Muhtarlar Toplantısı gerçekleştirildi.

Aksaray valiliği özel kalem müdürü kimdir?

Valimiz Özel Kalem Müdürü Cuma Ali Akbulut ve Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Genel Sekreterimiz Yüksel Çelik’i ziyaret ettiler. Müdürümüze ve Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Aksaray Güzelyurt Kaymakamı kimdir?

Güzelyurt Kaymakamlığı’ndan katkılar. Kaymakamımız Sayın Muammer YETİŞ, ilçemizde Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında düzenlenen anma programına katıldı. İlçemizde görev yapan din görevlilerinin “Camiler ve Din Görevlileri Haftası”nı kutluyor, Mevlid-i Nebi Haftası’nın tüm İslam alemine hayırlı olmasını diliyoruz.

Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman kimdir?

1975 yılında Kırıkkale’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kırıkkale’de tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. 2000 yılında Kaymakamlık Sınavı’nı kazanarak Kaymakamlık mesleğine adım attı. İngilizce öğretmeni Özlem Yaman ile evlidir ve iki kızı vardır.

Okan Ayaz Kaymakam kimdir?

Valilik stajını Karabük ilinde, mülki amirlik stajını Denizli ve Karaman illerinde, kaymakamlık stajını Ankara’nın Ayaş ve Akyurt ilçelerinde tamamladı. Bakanlığın onayıyla sırasıyla Bolu-Dörtdivan, Bilecik-İnhisar ve Ordu-İkizce ilçelerinde kaymakam yardımcısı olarak görev yaptı.

Kaymakam Ömer Kalaylı kimdir?

Kaymakamımız Ömer KALAYLI, 1979 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kahramanmaraş’ta tamamladıktan sonra, 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu.

Kaymakam Oğuzhan Akman kimdir?

Kaymakam Sarıyahşi… 1995 yılında Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. 2017 yılında Gazi Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu.

Furkan Başar Kaymakam nereli?

Kaymakamımız Sayın Furkan BAŞAR İstanbul doğumlu olup aslen Trabzon ili Of ilçesindendir.

Kaymakam Mustafa Yavuz kimdir?

1973 yılında Elazığ’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Elazığ’da tamamladı ve İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. 1999 yılında Malatya Kaymakam adayı olarak mülki idare amirliği görevine başladı ve çeşitli ilçelerde kaymakam yardımcısı olarak görev yaptı.

Melih Aydoğan Kaymakam kimdir?

Sosyal Güvenlik Kurumu’nda müfettiş yardımcısı olarak göreve başlayan Kaymakamımız Melih AYDOĞAN, 25 Temmuz 2017 tarihinde Mersin Kaymakamlığı adayı olarak mülki idare memuru oldu. Kaymakam Refik stajını Hatay’ın Samandağ ve Sarıkamış ilçelerinde tamamladı. Mülki müfettiş stajını Ankara’da tamamladı.

Kaynak: MoDasAglik.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir