İçeriğe geç

Boğa Burcu Kiminle Evlenmeli

Boğa burcu en iyi kimle anlaşır?

Boğa Burcu Zodyak Uyumu: Boğa burcunun en iyi anlaştığı burçlar Yengeç, Oğlak ve Balık’tır. Yengeç ve Boğa Uyumu: Boğa ve Yengeç’in ortak bir güven ihtiyacı vardır; ikisi de dizginlenemez ve ciddi bir ilişki kurmaya isteklidir.

Boğa burcu hangi burçla evlenebilir?

Boğa burcu erkeklerinin anlaşabildiği burçlar: Balık, Başak ve Oğlak. Oğlak bu burçların başında gelir. Boğa burcu gibi Oğlak da başarıya ve kariyere kendini adamış ve bu konulara büyük önem veren bir burçtur.

Boğa hangi burca aşık?

Kendisiyle aynı grupta yer alan Boğa, Başak ve Oğlak için karşılıklı güven esas olduğundan; gelenekçi ve sadık Yengeç ile de çok iyi anlaşır. Ortak hedefleri doğrultusunda zıt burçları Akrep ile büyük ve tutkulu bir aşk yaşayabilirler.

Boğa kadını kiminle uyumlu?

Onlar için en iyi burç Oğlak burcudur. Oğlak burcunun sakin doğasıyla büyük bir uyum yakalayacaklardır. Ayrıca Terazi ve Aslan burçlarıyla da iyi geçinirler. İkizler, Yay ve Kova burçlarıyla asla anlaşamazlar.

Boğa burcunun kankası kimdir?

Boğa burcu Yengeç ve Balık burcundan destek alır. İkizler burcu Koç ve Aslan burcundan destek alır. Yengeç burcu Başak ve Boğa burcundan destek alır. Aslan burcu Terazi ve İkizler burcundan destek alır (gurur duysa ve bunu istemese bile).

Boğa burcunun en yakın arkadaşı hangi burç?

Boğa burcunun uyumlu olduğu burçlar arasında en yakın duygusal iletişim Balık burcuyla sağlanabilir. İnsancıl özelliklerinin benzerliği, bu iki burcun sosyal çevrelerinin genişliği ve arkadaşlıklarına verdikleri önem açısından uyumunu açıklar.

Evlilikte en uyumlu burç hangileri?

Koç-Aslan evliliği hangi burç çifti için en uygundur? Koç ve Aslan doğal eşlerdir. … Boğa-Oğlak evliliği. Boğa evcil bir karaktere sahiptir. … İkizler – Terazi evliliği. … Yengeç-Balık evliliği. … Başak – Boğa evliliği. … Akrep-Oğlak evliliği. … Yay – Kova evliliği.

Boğa burcunun ruh eşinin burcu nedir?

Boğa Ruh Eşi: Akrep, Terazi, Yengeç Venüs tarafından yönetilen Boğa, Venüs tarafından yönetilen Terazi ile de bir ruh uyumu hissedecektir. Çünkü ikisi de romantik ifadelerde basit zevkleri, duygusallığı ve güzelliği takdir eder.

Boğa burcu sadık mıdır?

Evet, Boğa burcu insanları genellikle duygusal ve romantik insanlardır. İlişkilerinde sadık ve tutkulu olma eğilimindedirler. Sevdikleri insanlara karşı derin bir bağlılık gösterirler ve onları mutlu etmek için ellerinden geleni yaparlar. Ancak bazen kıskançlık ve sahiplenici eğilimler gösterebilirler.

Boğa burcu neyi sevmez?

BOĞA (20 NİSAN – 20 MAYIS) Aceleci veya ani değişimlerden hoşlanmazsınız. Zodyak’ın ilk toprak burcudur. Verilen görevleri kesinlikle yerine getiren bir burçtur.

Boğa burcu neyi affetmez?

Boğa: Boğa burcu insanları arkadaşlarına ve aşklarına karşı çok sadıktır. Bu yüzden güven konusu onlar için önemlidir. Eğer diğer kişi ona yalan söylerse ve bu ortaya çıkarsa, onu asla affetmeyecektir. Yalan radarları her zaman açıktır.

Boğa burcu çapkın mıdır?

Boğa burcu erkekleri sadık arkadaşlar, şefkatli babalar ve mükemmel aile reisleridir. Güzellik merakı onu bazen gizli bir çapkın yapabilir. Dengeli ve kontrollü bir şekilde hareket eder.

Boğa kimle anlasamaz?

“Boğa burcu insanları biraz inatçı ve hoşgörüsüz olabilirler.” Bu yüzden bu özelliklere aykırı olan burçlarla anlaşamazlar. Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarıyla anlaşmak daha zordur. Bu burçlar onu çok inatçı bulabilir. Karşıt burçları Akrep ile aslında birbirlerinin eksikliklerini tamamlayabilirler.

Boğa kadınını nasıl erkek ister?

Boğa kadınının dikkati güçlü, bakımlı ve kendine güvenen erkekler tarafından çekilir. Kıskanç olmak ve güçlü bir ilişkide partnerini düşünmek ona gizli bir zevk verebilir.

Boğa kadını zor mudur?

Boğa kadını sakin ve sabırlıdır. Acele etmeyi sevmez; hazırlanmak, giyinmek ve dekore etmek için zamana ihtiyacı vardır. Kadın benzersiz lezzetleri denemekten ve yemekten hoşlanır; lüks, konfor ve uygun fiyatlılık etkileyicidir. Ayrıca hedef odaklı, kararlı ve inatçıdır.

Boğa burcu hangi grupla anlaşır?

Boğa erkekleri Balık, Oğlak ve Başak burçlarıyla çok iyi geçinir. Bu burçlar arasında en önemli burç Oğlak’tır. Oğlak ve Boğa erkekleri çok iyi geçinir. Boğa kadınları genellikle su burçlarıyla daha iyi geçinir.

Boğa burcu neyi affetmez?

Boğa: Boğa burcu insanları arkadaşlarına ve aşklarına karşı çok sadıktır. Bu yüzden güven konusu onlar için önemlidir. Eğer diğer kişi ona yalan söylerse ve bu ortaya çıkarsa, onu asla affetmeyecektir. Yalan radarları her zaman açıktır.

Boğa burcu neyi sevmez?

BOĞA (20 NİSAN – 20 MAYIS) Aceleci veya ani değişimlerden hoşlanmazsınız. Zodyak’ın ilk toprak burcudur. Verilen görevleri kesinlikle yerine getiren bir burçtur.

Boğa burcunun karşıtı nedir?

Boğa burcunun zıttı Akrep burcudur. Aynı zamanda Terazi, Yengeç ve Oğlak burçlarıyla pek iyi anlaşamazlar. Boğa burçları sakin ve kararlı insanlardır. Toprak elementine sahip olan Boğa, su elementine sahip olan Akrep ile geçinmekte zorlanır.

Kaynak: reformas.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir