İçeriğe geç

Samsung Bulaşık Makinesi H Arızası Nasıl Giderilir

Samsung bulaşık makinesi H hatası nedir?

Samsung bulaşık makinesinde görüntülenen He hata kodu, ısıtma elemanında veya ısıtma rölesinde bir sorun olduğunu gösterir. Bu durumda, bulaşık makinesinin sağ alt tarafındaki röleden metal plakayı çıkarmanız gerekir. Isıtma elemanını test etmek için önden ve alttan ulaşabilirsiniz.

Bulaşık makinesi h ne demek?

Bulaşık makinenizin ekranında “H” harfi görünüyorsa, sorunu gidermek için şu adımları izleyin. Ekranda görüntülenen “H” harfi büyük harfse; o Burada “H” = “1 saat”. Seçtiğiniz programın kalan süresini gösterir.

HC uyarısı nedir?

HC hata kodu: Yeterli sıcaklığa ulaşılamadı. Isıtma kısmında hata var.

Bulaşık makinesi 3 h ne demek?

Çocuk kilidini etkinleştirmek için Başlat/Duraklat ve Geciktirme düğmelerine aynı anda 4 saniye basın. Etkinleştirildiğinde, 3 saat (yıkama) göstergesi bir kez yanıp söner. Çocuk kilidini kaldırmak için aynı işlem tekrarlanır. Çocuk kilidi devre dışı bırakıldığında, 3 saat (yıkama) göstergesi iki kez yanıp söner.

Çamaşır makinesinde H harfi ne anlama gelir?

Son durulama döngüsünden sonra çamaşırlar durulama suyunda kalır. Makine durur. H: Hassas sıkma programı. Bu program çamaşırları nazikçe sıkar.

Samsung bulaşık makinesi nasıl resetlenir?

Program düğmesini kapattıktan sonra, makinenin fişini prizden çekin ve güç kaynağını kesin. Bu, elektronik sistemleri sıfırlayacaktır. Birkaç dakika bekledikten sonra, makinenin fişini tekrar takın. Bu noktada, makinenin tüm ayarları sıfırlanmalıdır.

Samsung çamaşır makinesi HC hatası nasıl giderilir?

Bu, bir ısıtıcı veya termostat arızasından kaynaklanır. Makinenizi kapatıp tekrar açarak yıkama döngüsünü yeniden başlatmayı deneyin.

Bosch H ne demek?

Program geciktirme fonksiyonunu kullandığınızda ekranda “h” harfi belirir. Bu harf programın ertelendiği anlamına gelir. Gecikme süresi geçtikten sonra program otomatik olarak başlayacaktır.

Samsung bulaşık makinesi le hata kodu nedir?

Tahliye filtresinden su sızıyor. Tahliye veya su giriş hortumundan su sızıyor. Makinenin altından su sızıyor

H1 uyarısı nedir?

Bu kod, buz çözme işlevinin etkin olduğu anlamına gelir. Bu işlev, harici bileşenlerin buzdan arınmış kalmasını sağlar ve her buz çözme işlemi 4 ila 8 dakika sürer.

Samsung bulaşık makinesi OC hatası nedir?

Makinenizde su seviyesinin çok yüksek olduğu tespit edilirse OE/OC hata mesajı görüntülenir.

Samsung bulaşık makinesi 4E hatası nasıl düzeltilir?

Aşağıdaki adımları izleyin. 1 Su giriş vanasını kapatın. 2 Su giriş hortumu kapağını saat yönünün tersine çevirerek çıkarın. 3 Pense kullanarak su filtresini çıkarın.

Çamaşır makinesi 3 h ne demek?

Sizi düşündük. Hata 3E genellikle tamburun motor, motor fırçaları veya motor sargısı gibi arızalar nedeniyle dönmediğini gösterir. Ancak hata 3E aynı zamanda ana kartın arızalandığı anlamına gelir.

Samsung bulaşık makinesi 4C hatası nasıl giderilir?

4C Sorun Giderme Cihazınızın elektrik beslemesini kesmelisiniz. Tahliye hortumunun düzgün bağlanıp bağlanmadığını kontrol etmelisiniz. Doldurma hortumundan gelen su basıncını kontrol etmelisiniz. Hata tekrar oluşursa yetkili servise başvurmalısınız.

Samsung bulaşık makinesi 1/2 ne demek?

– “Half Load (1/2)” seçeneği nedir? * Yeni bulaşık makinesinde daha az veya daha fazla bulaşık sorun değil. 12 kişilik bulaşık yıkayabilen cihaz, “Half Load” (1/2) seçeneğiyle tercihinize bağlı olarak tek sepette hem alt hem de üst sepeti yıkama fonksiyonuna sahip.

Samsung çamaşır makinesi HC hatası nasıl giderilir?

Bu, bir ısıtıcı veya termostat arızasından kaynaklanır. Makinenizi kapatıp tekrar açarak yıkama döngüsünü yeniden başlatmayı deneyin.

Bulaşık makinesi suyu ısıtmıyor ne yapmalıyım?

ÇözümCihazınızı sıfırlayın. Bulaşık makinesinin fişini çekin, 1 dakika bekleyin ve tekrar takın. … Yoğun bir program çalıştırın ve makinenin iç kısmının sonunda sıcak olup olmadığını kontrol edin. Yetkili bir servis merkezine başvurun.

Bulaşık makinesi 2H ne demek?

Büyük harf “H”: Kalan program süresi Bosch bulaşık makinelerinde, seçilen programın kalan süresini gösteren bir ekran bulunur. Bu ekranda, programın kalan süresi “H” harfiyle saat olarak gösterilir. Örneğin, programın kalan süresi 2 saatse, ekranda “2H” gösterilir.

Bulaşık makinesi tuz işareti hangisi?

Alt sepeti çektiğinizde, sol tarafta bir bidon kapağına benzeyen tuz bölmesini göreceksiniz. Tuz ekleyin ve kapağı sağa doğru çevirerek sıkıca kapatın. Son olarak, ışık sönene kadar boş alanı yıkayın.

Kaynak: RadyoDerman.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir