İçeriğe geç

Terazi Burcu En Çok Neyi Sevmez

Terazi burcu hangi burçtan nefret eder?

Tam da bu sebepten dolayı toprak elementleriyle iyi geçinemezler. Boğa, Oğlak ve Başak ile iyi geçinemeyen Teraziler kolay etkilenirler çünkü kolayca aldatılırlar. Terazi anlaşılması çok zor bir burçtur çünkü bu konuda Boğa, Oğlak ve Başak ile ters düşmektedir.

Terazi burcu en çok neyi sever?

Terazi burcu doğaya karşı çok meraklıdır. Doğa yürüyüşleri ve doğayla ilgili her şey Terazi burcunun favorileri arasındadır. Ayrıca lüks bir yaşam Terazi burcunun favorileri arasındadır. Lüks bir yaşamı seven Terazi, konforu ve huzuru sever.

Terazi burcunun en korktuğu şey nedir?

TERAZİ: Uyum ve dengeli aşk dendiğinde akla ilk gelen şey Terazi burcunun en büyük korkusudur: Yanlış partner seçimi ve özel hayatında mutsuzluk.

Terazi burcu neler sevmez?

Terazi burcunun sevmediği şeylerden biri de riskli işlere girmektir. Riskli işler Terazi burcunun huzurunu bozacağı için bu tarz işlere girmekten hoşlanmaz. Bireysel hareket eden insanlar Terazi burcunun sevmediği şeyler arasındadır.

Terazi burcu neye sinir olur?

7. TERAZİ (23 EYLÜL – 22 EKİM) Pahalı mücevherleri ve seyahat etmeyi seversiniz. Adaletsizlikten nefret edersiniz. Gücünüz destekleyici ve sosyal olmanızdır. Denge ve adaletten yanasınız.

Terazi hangi burca aşık olur?

Terazi’nin en iyi anlaştığı burçlar Kova, İkizler ve Yay’dır. Kova-Terazi Uyumu: Hem Kova hem de Terazi sosyalleşmeyi, konuşmayı ve insanların etrafında olmayı sever. Bir çift olarak sosyal hayatları çok zengin ve tatmin edici olacaktır. Ayrıca fikirlerini birbirleriyle paylaşmayı severler.

Terazinin lakabi nedir?

TERAZİ: Baş belası. AKREP: Sırlar kavanozu. YAY: Dürüst David. OĞLAK: Büyük patron.

Terazi burcunun özel gücü ne?

23 Eylül ile 22 Ekim arasında doğanlara ait olan Terazi, başlangıç ​​tarihinden itibaren gündüz ve gecenin eşitliğini de temsil eder. Terazi’nin genel özelliği zıtlıkları dengelemesi ve uzlaştırmasıdır. Adaleti sağlamak ve diplomasi uygulamak en belirgin görevleridir.

Terazi burcu inatçı mıdır?

Terazi burcunun genel özellikleri: Yumuşak huylu, sanatçı ruhlu, hoşgörülü, zarif, sevimli, sabırlı, alımlı, adil, insancıl, romantik, değişken, haksızlığa tahammülü olmayan, inatçı ve bazen huysuz…

Teraziler sinirli mi?

Terazi burcu insanları genellikle uyumlu ve sevgi doludur. Ayrıca dengeli ve kesin bir şekilde hareket ederler. Ayrıca Terazi burcu en öfkeli anlarda bile mutlu olmayı başarır.

En sinirli burç kimdir?

Boğa burcunun en öfkeli burçlar listesinde olması herkesi şaşırtabilir. Ancak Boğa burcu burçları göründükleri kadar sakin değildir. Boğa burcu genellikle sakin ve uyumludur ve kurallara uyar.

Terazi kavgada ne yapar?

Terazi ayrıca insanları öfkeyle çıldırtabilir. Terazi genellikle şüpheli bir burç olduğundan, Terazi ile kavga etmemek en iyisidir.

Terazi burcu parayı sever mi?

Barış onun için önemlidir. Sanatı sever. Sevdiği şeylere para harcamayı sever.

Terazi burcu rengi nedir?

Terazi burcunun uğurlu ve şanslı renkleri Terazi burcunun uğurlu renkleri arasında mavi tonlarının yanı sıra pembe ve pastel tonlar da yer alır. Kıyafetlerinizde, aksesuarlarınızda ve dekoratif ürünlerinizde; mavi, pembe ve pastel tonlarını kullanabilirsiniz.

Terazi burcu ne zaman ölür?

Terazi (Latince: Libra), Batı astrolojisindeki hayvansal olmayan burç sembollerinden biridir. 23 Eylül ile 22 Ekim arasında doğanların burcudur. Yönetici gezegen Venüs’tür.

Terazi burcunun zıt burcu nedir?

KOÇ-TERAZİ: Ateş burcunun en ateşli, sinirli, öfkeli, çabuk sinirlenen ve kavgacı burcudur.

Teraziler hangi burçla evlenmeli?

Terazi burcu erkeklerinin anlaşabildiği burçlar: Kova, İkizler ve Aslan olarak sıralanabilir. Terazi erkekleri sosyalleşmeyi ve insanlarla etkileşime girmeyi çok severler, bu yüzden her zaman kendileri gibi enerjik ve aktif olan İkizler burcuyla çok iyi anlaşırlar. Terazi bu tavrı her zaman göstermez.

Terazi burcu kıskanılmayı sever mi?

Terazi kadınının özellikleri Terazi kadını hayatında her zaman denge arar. Terazi kadını özgür hissetmeyi sever. Terazi kadını çekingen veya kıskanç olmayı sevmez.

Karşıt burç hangileri?

ZIT BURÇLAR Zıt kutuplar birbirini çekiyorsa, zıt burçlar birbirini çeker! Herkes kendi burcunun özelliklerine göre hareket eder ve yolunu hayat amacına göre çizer. … Zıt burcunuz KOÇ – TERAZİ … BOĞA – AKREP ile bütünleşmek ister misiniz? … İKİZLER – YAY. … YENGEÇ – OĞLAK. … ASLAN – KOVA. … BAŞAK – BALIK. Daha fazla makale…

Kaynak: asroyalyapi.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir