İçeriğe geç

Terazi Burcu Kadını Zeki Midir

Terazi burcu zeki midir?

Terazi (23 Eylül – 23 Ekim) Entelektüel zekalarıyla öne çıkan Teraziler, çevrelerindeki dengeyi koruma konusunda da oldukça başarılıdırlar.

Terazi burcu akıllı mıdır?

Terazi burcu insanları genellikle zeki, mantıklı ve sevgi doludurlar. Teraziler hayallerine ulaşmak için çok çalışırlar.

Terazi kadını nasıl bir insandır?

Terazi kadını: Zarafet ve güzelliğiyle öne çıkar. Zeki ve sabırlıdır, çatışmalardan hoşlanmaz ve dengeli, uyumlu bir ilişki için çabalar. Gizli bir mükemmeliyetçi yanı vardır. Politik ve kibar tavrı ve davranışlarıyla takdir edilir.

Terazi burcunun özel gücü ne?

Zodyak’ın 7. burcu olan Terazi de hava grubuna aittir. 23 Eylül ile 22 Ekim arasında doğanlara ait olan Terazi, başlangıç ​​tarihinden itibaren gece ve gündüzün eşitliğini de temsil eder. Terazi’nin genel özelliği zıtlıkları dengelemesi ve uzlaştırmasıdır.

En zeki burç kimdir?

En zeki burçlar sırasıyla: – İkizler – Akrep.

Terazi burcunun yeteneği nedir?

Venüs tarafından yönetilen Terazi, zarafeti ve inceliği temsil eder. Yaptıkları her şeye uyum ve neşe getirme yeteneğine sahiptirler. Terazi aynı zamanda çekici zevklerin ve duyusal arzuları uyandıran enerjinin burcudur. Ancak Terazi bunu yine de benzersiz bir şekilde ve kaba olmadan yapabilir.

Terazi burcu lider mıdır?

Liderlik, cesur, iddialı ve rekabetçi tutumlar ve davranışlar Terazi erkeğini cezbeder. Venüs burcu olduğu için doğal olarak her türlü güzelliğe ve zarafete hayranlık duyar.

Terazi burcu hangi mesleği seçer?

Terazi burcu insanları adil ve dengeli tutumlarıyla hukuk mesleklerinde başarılıdırlar. Avukat, hakim, savcı, diplomat ve politikacı olarak karşımıza çıkarlar.

Terazi inatçı mıdır?

Terazi burcunun genel özellikleri: Yumuşak huylu, sanatçı ruhlu, hoşgörülü, zarif, sevimli, sabırlı, alımlı, adil, insancıl, romantik, değişken, haksızlığa tahammülü olmayan, inatçı ve bazen huysuz…

Terazi burcu ne zaman ölür?

Terazi (Latince: Libra), Batı astrolojisindeki hayvansal olmayan burç sembollerinden biridir. 23 Eylül ile 22 Ekim arasında doğanların burcudur. Yönetici gezegen Venüs’tür.

Terazi burcu rengi nedir?

Terazi burcunun uğurlu ve şanslı renkleri Terazi burcunun uğurlu renkleri arasında mavi tonlarının yanı sıra pembe ve pastel tonlar da yer alır. Kıyafetlerinizde, aksesuarlarınızda ve dekoratif ürünlerinizde; mavi, pembe ve pastel tonlarını kullanabilirsiniz.

Terazi burcu neyi sevmez?

TERAZİ (23 EYLÜL – 22 EKİM) En belirgin olumsuz özellikleriniz kararsızlık, şımarıklık ve sanrılardır. Pahalı mücevherleri ve seyahati seversiniz. Adaletsizlikten nefret edersiniz.

Terazi sabırlı mıdır?

Takım Ruhlu Terazi: Adil, eşitlikçi, sakin, sabırlı ve nazik olmalarıyla öne çıkan Teraziler, hangi sporu yaparlarsa yapsınlar, içlerinde her zaman tam bir fair play ruhu taşırlar.

Terazi burcunun hisleri kuvvetli midir?

Terazi burcunun yumuşak bir sesi ve sakin bir tavrı vardır ve çok güçlü duyguları vardır. Her zaman tatlı sözlere ihtiyaç duyar. Birlikte olduğu kişiye olan sevgisini ve saygısını kaybetmek istemez. Terazi burcunu etkilemenin en önemli yolu her şeyin güzel olduğunu göstermektir.

Terazi burcu kin tutar mı?

Terazi burcu erkekleri kin tutmazlar. Sevdikleri insanlar onları incitmiş olsa bile onları affederler ve ufak anlaşmazlıklardan sonra bile kolayca barışırlar.

Terazi burcu hangi mesleği seçer?

Terazi burcu insanları adil ve dengeli tutumlarıyla hukuk mesleklerinde başarılıdırlar. Avukat, hakim, savcı, diplomat ve politikacı olarak karşımıza çıkarlar.

Terazi burcunun lakabı nedir?

TERAZİ: Baş belası. AKREP: Sırlarla dolu bir bardak.

Terazi sabırlı mıdır?

Takım Ruhlu Terazi: Adil, eşitlikçi, sakin, sabırlı ve nazik olmalarıyla öne çıkan Teraziler, hangi sporu yaparlarsa yapsınlar, içlerinde her zaman tam bir fair play ruhu taşırlar.

Terazi kaç yaşında evlenir?

Evlilik Teraziler için korkutucu değildir. Komik ve entelektüel Teraziler, ruh eşlerini bulduklarına inanırlarsa ve o kişiye tamamen güvenirlerse evlenmeye karar verebilirler. Mutlu ve uzun bir evlilik hayatı Teraziler için çok da uzak değildir. Onlar için ideal evlilik yaşı 25 yaş ve üzeridir.

Kaynak: vivago.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir