İçeriğe geç

Viktor Anlami Nedir

Victor ne ismi?

Türkçe-İngilizce sözlükte arama yapmak için tıklayabilirsiniz. S., i. Fatih, galip (kişi).

Victoria anlami nedir?

Victoria (Latince: “zafer”) bir kadın ismidir (erkekler için Victor’a bakın). Roma mitolojisinde Victoria zafer tanrıçasıydı (Yunan tanrıçası Nike’a bakın).

Viktor nasil yazilir?

VICTOR | Cambridge İngilizce Sözlüğündeki Anlamı

Verda isminin anlami nedir?

Aynı zamanda insan anlamına da gelir. Verda isminin bir diğer anlamı da “akan cesur adam”dır. Öncelikle kızlara seçilebilecek en güzel isimlerden biri olan Verda isminin sözlük anlamı “gül çiçeği” olsa da TDK kaynaklarına göre çok farklı anlamları bulunmaktadır.

Viktor ne demek?

Adı galip, fatih, fatihtir. İsim: Yarışmanın/savaşın galibi.

Victor ne anlama gelir?

Victor hem bir isim hem de bir soyadıdır. Latin kökenlidir ve galip veya fatih anlamına gelir ve “Victor” kelimesi modern İngilizcede hala bu anlamı taşır. Victor hem bir isim hem de bir soyadıdır. Latin kökenlidir ve galip veya fatih anlamına gelir ve “Victor” kelimesi modern İngilizcede hala bu anlamı taşır.

Victoria Hangi Tanrı?

Victoria, Roma mitolojisinde zafer tanrıçasıdır. Yunan mitolojisindeki karşılığı ise Nike’dir.

Victoria ismi hangi ülkeye ait?

Victoria, İskoçya’daki Comrie’nin Roma ismi.26 Mayıs 2024Victoria, İskoçya’daki Comrie’nin Roma ismi.

Vera kiz ismi anlami nedir?

Vera, güzel bir anlamı olan uğurlu bir isimdir. İsmin anlamı, zararlı ve aşırı olan her şeyden uzak durmak ve haram olduğu şüphesini uyandıran her türlü durumdan kaçınmak anlamına gelir. Vera sembolünün yaygın olarak araştırılan bir diğer anlamı da haram olan hiçbir şeye dokunmamak ve yakışıksız faaliyetlerde bulunmamaktır.

Victor Hugo tam adı nedir?

Victor Marie Hugo (Fransızca telaffuzu: [viktɔʁ maʁi yɡo]; 26 Şubat 1802, Besançon – 22 Mayıs 1885, Paris) Romantik harekete yakın bir Fransız şair, romancı ve oyun yazarıydı. En büyük ve en ünlü Fransız yazarlardan biri olarak kabul edilir.

Viktor Krum kaç yaşında?

20 yaşındaki Bulgar oyuncu, İngiliz yatılı okulunda okurken tesadüfen Krum rolü için keşfedildi.

Victor Hugo hangi akımı öncülük etmiştir?

Romantizmin en büyük temsilcisi olarak kabul edilen Victor Hugo, coşkulu şiirleri, romanları ve tiyatro eserleriyle tanınır.

Umay ismi ne anlama gelir?

Orta Asya mitolojisinde karşılığı “Ece” yani “kız” olan Umay, Hakalar tarafından bir toprak tanrıçası olarak kabul ediliyor ve pembe bir bulutun arasından insanlığı gözeten beyaz saçlı, narin bir kadın olarak tasvir ediliyor.

Avar ismi ne anlama gelir?

Avar ismi Kafkas Avarları’nın dilindeki Savaş ve Bar gibi köklerden gelmekte olup büyüklük, azamet anlamına gelmektedir.

Pera ismi ne anlama gelir?

Latince Petra kelimesinden türetilen Pera, aynı zamanda “sağlam, güçlü ve kararlı” anlamına gelir. Hem erkek hem de kız çocukları için kullanılan Tansu ismiyle aynı anlama geldiği söylense de, Tansu “şafakla aydınlanan su gibi parlak ve temiz olan” anlamına gelir. Pera isminin bir başka varyasyonu da İbranice Peri ismidir.

Victor hangi ülke?

Victor Company of Japan, Ltd (日本ビクター株式会社 Nippon Bikutā Kabushiki-gaisha), TYO: 6792, commonly known as JVC (Japan’s Victor Company), is an international electronics company headquartered in Yokohama, Japan.

Victor nereli?

Nijerya doğumlu Osimhen, profesyonel kariyerine 1 Ocak 2017’de 3. ligde başladı.

Vincent kız ismi mi?

Vincent (isim) – Avrupa ve Amerika’da yaygın olarak kullanılan bir erkek ismi. Ayrıca “Vince” olarak da kullanılır.

Victor Frankenstein hangi karakterin ismi?

Victor Frankenstein: Hikayenin çoğunun kahramanı ve anlatıcısı. Canavarın yaratıcısıdır. Yaratık (Frankenstein’s Monster) – Victor Frankenstein tarafından yaratılan korkunç yaratık.

Kaynak: bizceyapim.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir