İçeriğe geç

Balık Burcu Hangi Hastalıklara Yatkın

Balık burcunun hastalıkları nelerdir?

Hastalıklar: Gut hastalığı gibi ayakların bütün hastalıkları veya bu uzuvlarda görülen her türlü topallık ve ağrılar ve genel olarak ayaklarda oluşan her türlü mukus, kabuklu yaralar, kaşıntı, şişlik, patlamış yaralar, kanın bozulması sonucu oluşan çıbanlar, soğuk algınlığı ve rutubet hastalıkları.

Balık burcu vücutta nereyi temsil eder?

BALIK: Balık burcu ayakları yönetir. (Ayrıca tüm tıbbi uygulamaları yönettiği söylenir.)

Balık burcu hangi meslekte başarılı olur?

Teknoloji, bilim, alternatif tıp, astroloji, felsefe, muhakeme, mimarlık, inşaat, elektronik, bilgisayar, bilim ve matematik, psikoloji, çizim… Balık burcu Neptün tarafından yönetildiği için sezgisel, yardımcı işlere uygundurlar.

Kanser hangi burç?

Yengeç: Yengeç burcunun ismi Yunanca “Karkinos” kelimesinden gelmektedir.

Balık hangi hastalıkları tetikler?

Balıkların ağız yoluyla tüketilmesi kurdeşen, dil ve dudaklarda şişme, bulantı, kusma, saman nezlesi belirtileri ve hayatı tehdit eden alerjik şoka, cilt temasında ürtiker ve kontakt dermatite, solunum yoluyla tüketilmesi ise astım, saman nezlesi ve cilt döküntüleri ile alerjik şoka yol açıyor…

Balık 2024’de ne bekliyor?

2024 yılı Balık burcu için finansal ve kariyer alanlarında dinamik ve dönüştürücü enerjilerle dolu olabilir. Yılın başında, özellikle yenilik ve yaratıcılık gerektiren işlerde kendinizi avantajlı bir konumda bulabilirsiniz. Yenilikçi fikirler ve projeler sizi iş dünyasında bir adım öne taşıyabilir.

Balık burcunun özel gücü ne?

Empati, Balık burcunun güçlü yanlarından biridir. Aslında kırılgan ve hassas görünüşlerinin ardında çok güçlü bir kişilik yatar. Kısa sürede gözyaşlarını siler, mendillerini bir kenara atar ve kendilerini yeni bir hayatın içinde bulurlar.

Balık burcu neye sinir olur?

Balık burcu asla anlaşmazlıklardan hoşlanmaz. Uyum sağlama yeteneğiyle bilinen Balık burcunun hoşlanmadığı şeyler arasında anlaşmazlıkları da sayabiliriz. Balık burcunun hoşlanmadığı bir diğer şey ise katı kurallar ve disiplindir. Hassas Balık burcu, hassas davranılmasını bekleyebilir.

Balık burcu hangi soydan gelir?

Poseidon: Neptün, Balık.

Balık burcu hangi sporu sever?

Balık burcu suyu çok sevdiği için su sporlarında istikrarlı ve başarılıdır. Kano, kürek ve sörf yapmaktan hoşlanırlar. Kulağa garip gelse de Balık burcu balık tutmayı sever. Balık burcu su burcu olduğu için yüzmeyi ve suda vakit geçirmeyi severler çünkü suyu severler.

Balık burcunun yeteneği nedir?

Sabır, cömertlik ve duyarlılık bu burçta doğan insanların en önemli özellikleridir. İkna güçleri yüksektir. Dürüst, vicdanlı, sadık ve uysaldırlar. Her ortama kolayca uyum sağlarlar.

Balık burcu hangi burçla evlenmeli?

Balık burcu kendi grubundaki burçlar olan Yengeç ve Akrep ile uyumludur; Yengeç burcunun empati yeteneği yüksektir ve hayata benzer bakış açıları vardır; ilişkilerde açıklığa ve sadakate değer verdikleri için Akrep burcuyla uyumlu olabilirler.

En iyi doktorlar hangi burç?

Oğlak burcu, hasta-doktor ilişkisinin en iyi olduğu burçtur.

Atatürk hangi burç?

Yeni kitabı “Dünya Astrolojisi Türkiye”de de yer alan Döşer, “Atatürk Balık burcudur, 12 Mart 1881 doğumludur” diyor. Detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Balık hangi burç ingilizce?

Balık kelimesinin İngilizce karşılığı Pisces’tir.

Balık burcu hangi hastalıklara yatkın?

Ayakları ve sinir sistemi hassas olan balık burcu insanları psikomatik rahatsızlıklara daha yatkındır. Balık burcunun mikrobiyal hastalıklara karşı direnci düşüktür ve lenf sistemi de zayıf olabilir.

Balık burcu olanlar ne yapar?

Balık burcu insanları, isimlerinden de anlaşılacağı gibi, denize karşı sevgi doludur. Hayatlarını denize adamış oldukları için, gemi inşa etmek veya kürek çekmek gibi insanların denizle bağ kurmasını sağlayan tüm mesleklerde ustalaşırlar. Birçok becerilerinden biri de, denizi ve gökyüzünü birbirine bağlayan yıldızları kullandıkları navigasyondur.

Balık burcu en çok neye sinir?

Balık burcu asla anlaşmazlıklardan hoşlanmaz. Uyum sağlama yeteneğiyle bilinen Balık burcunun hoşlanmadığı şeyler arasında anlaşmazlıkları da sayabiliriz. Balık burcunun hoşlanmadığı bir diğer şey ise katı kurallar ve disiplindir. Hassas Balık burcu, hassas davranılmasını bekleyebilir.

Balık burcu çocukları nasıl olur?

Balık burcu çocuğu duygusal, hassas ve hayalperesttir. Sempatik bir çocuk olduğu için istediğini hemen ve tatlı bir gülümsemeyle yapar. Sert sözler veya hareketler çocuğun hemen ağlamasına neden olur. Ailesi onu sürekli sakinleştirmelidir çünkü Balık burcu çocuğu çok hassastır.

Kaynak: babucci.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir